SOR on Tour op 17 februari 2018

Op zaterdag 17 februari 2018, de Stichting voor de ontwikkeling van de Rif (sor) zal de gast van de Commissie viert de 55e verjaardag van de dood van Mohammed ben Abdel Karim El Khattabi in samenwerking met de vereniging SYPHAX een Utrecht

Wilt u de Stichting sor kennen en meer weten over de doelstellingen van deze stichting, dan bent u van harte welkom.

De organisatoren van dit evenement op (ZIMIHC theater zuilen) ter beschikking stellen van de sor Stichting een stand. Dit evenement is een gelegenheid ter herdenking van de 55e verjaardag van de dood van een groot man en een resistente rif wereldwijd erkend, en een kans ook om nauw te publiceren de sor stichting die als belangrijkste doelstelling van de ontwikkeling van de rif Op de lange termijn.
Momenteel heeft hij een noodsituatie het moet de families van gevangenen van de populaire beweging aan rif (MEUE) helpen en steunen.