Programma benefiet Samen staan we sterk

Op 30 juni 2018 vindt in het Nieuwe Banier gebouw het ‘’samen staan we sterk’’ benefietavond plaats georganiseerd door Stichting Ontwikkeling Rif, waarvan de opbrengst bestemd is voor de families van de politieke gevangen in de Rif. Op dit moment ondersteunt SOR 80 families. Met jullie hulp zullen dit er in de toekomst veel meer worden!

Een groot aantal artiesten, medewerkers en vrijwilligers zetten zich geheel belangeloos in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor SOR.

Dans, eet, geniet en geef voor Arif onder het genot van hapjes, drankjes een veiling en de volgende artiesten:

Muziek;

Hafid Tifridjes
Jamal Hamid
Barachid
Lina Charif
Hassan Ait Hammou

Poëzie;

Ahmed Essadki
Said Khottour
Fatima El Ouali

Theater;

Noumidia Groep
Hayat Aberkan

Boekpresentatie
Btisam Akarkach

Aan de kinderen is ook gedacht. Vanaf 16:00 uur start een kinderworkshop. Van het versieren van cup cakes, het aanhoren van Amazigh poëzie tot het schilderen op een canvas. Kom dus gezellig langs!

Entree: €10 p.p. ( kinderen tot 12 jaar gratis )

Eten: couscous, paella en andere lekkere hapjes en drankjes ( geen alcohol )

Tijd: 16:00 uur– 24:00 uur

Adres: Barnierstraat 1, 3032 PA Rotterdam