Een rondleiding doorheen de realisaties en de impact van de projecten van SOR

Een rondleiding doorheen de realisaties en de impact van de projecten van SOR in ondersteuning van de Riffijnen in het algemeen en in het bijzonder de families van de politieke gevangenen in het kader van de Riffijnse Volksbeweging.

Voor diegene die geïnteresseerd zijn in de stichting SOR, haar werkwijze en haar verwezenlijkingen tot op heden is van harte welkom op de Amazighnieuwjaarviering georganiseerd door Bades Foundation Rotterdam op 10/02/2018.
De Stichting SOR is hier te gast en er wordt door Bades Foundation een speciaal hoekje voorbehouden voor SOR om informatie te verstrekken over de voortgang van haar projecten, haar manier van werken en andere services die het aanbiedt. Deze info zal duidelijke boodschappen en antwoorden bevatten voor het aanwezige publiek.